REGULAMIN FORUM

Zablokowany
Awatar użytkownika
zukon
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 144 times
Poland

REGULAMIN FORUM

Post autor: zukon »

Witam Wszystkich na forum zukonMOD. Obowiązują na nim następujące zasady:
  • Forum opłacane jest z moich PRYWATNYCH środków
  • Oprogramowanie robione jest DLA MNIE i MOJEJ RODZINY, funkcjonalność jest dostosowana pod MOJE potrzeby
  • To nie jest moja praca: wszystko co robię - robię w swoim wolnym, prywatnym czasie
  • Na forum wspierane są projekty, którymi jestem zainteresowany
  • Na forum wspierane są dekodery, które sam posiadam
  • Zastrzegam sobie prawo do usuwania tematów, którymi nie jestem zainteresowany
  • Udostępnione materiały są absolutnie darmowe
  • Nie prowadzę odpłatnych usług typu: konfiguracja czy naprawa dekoderów
  • Nie prowadzę sprzedaży/skupu dekoderów
  • Nie mam obowiązku odpowiadania na pytania
  • Obowiązuje całkowity zakaz podawania linków do materiałów nielegalnych czy naruszających prawa autorskie
  • Obowiązuje całkowity zakaz pisania o sharingu, wszelkie posty dotyczące tego tematu będą usuwane bez ostrzeżenia :!: W przypadku kontynuowania tematu nie będę się wykłócał tylko będę banował/usuwał użytkowników
  • Obowiązuje zakaz umieszczania reklam bez mojej zgody
  • Nikogo nie zmuszam do używania oprogramowania, nie pasuje to proszę nie wgrywać
  • Nikogo nie zmuszam do obecności na forum, nie pasuje to proszę napisać i usunę konto bez zbędnych pytań
  • Zastrzegam sobie prawo do modyfikowania regulaminu
  • Zastrzegam sobie prawo do wyłączenia rejestracji użytkowników bez ostrzeżenia
  • Zastrzegam sobie prawo do wyłączenia forum bez ostrzeżenia
  • Zastrzegam sobie prawo do modyfikowania uprawnień użytkowników
Osoby akceptujące regulamin zapraszam do korzystania, pozostałych zachęcam do opuszczenia forum.
Przydatne linki:
Mój download na MEGA Postaw mi kawę na buycoffee.to Mój kanał na Youtube Polecam Surfshark
Awatar użytkownika
zukon
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 144 times
Poland

Re: REGULAMIN FORUM

Post autor: zukon »

Aktualizacja:

KAŻDEMU, KTO NAPISZE DO MNIE NA PRIV O POMOC W KONFIGURACJI SHARNIGU BEZ OSTRZEŻENIA BĘDĘ USUWAŁ/BLOKOWAŁ KONTO :!:

KAŻDEMU, KTO NAPISZE DO MNIE NA PRIV O WYSZUKANIE MU ROZWIĄZANIA JEGO PROBLEMU BO MU SIĘ NIE CHCE, BEZ OSTRZEŻENIA BĘDĘ USUWAŁ/BLOKOWAŁ KONTO :!:

Zrobiłem soft, udostępniłem go ZA DARMO i to WSZYSTKO z mojej strony :!:
Przydatne linki:
Mój download na MEGA Postaw mi kawę na buycoffee.to Mój kanał na Youtube Polecam Surfshark
Zablokowany