No wymiękłem... Jak nie rozumiesz 1 postu tematu i przykładów ze zdjęć no to nie pomogę... Czytanie ze zrozumieniem na poziomie szkoły podstawowej się kłania
To przełączenie na zukon nic nie daje z wyjątkiem że mamy wyższy oscam natomiast po zainstalowaniu aktualizacji mamy zanik pogody i na rzadnej skórce nie da się jej widzieć więc po co te zmiany na gorsze? tak samo H9,3 na zgemma H9.S nie intaluje się niby instalka doszła do końca tuner się resetyje pokazuje planszę H9.3 i koniec ciemność na ekranie! Dla mnie to Hyperion skończył się na H8 i tyle! Nawymyślano pyton3 i co z tego kiedy na pyton 2,7 jest lepiej. Tak stacza się to na dno.
Ja tylko opisuję moje spostrzeżenia nie roszczę pretensji chyba wolno się wypowiedzieć ? nie ubliżam nikomu ale mam swoje zdanie i tyle przecież od początku istnienia hyperiona śedzę rozwój zawsze szło to w dobrą stronę a tu taki dołek.Jak dla mnie to Hyperion8 jest najlepszy ale bez tych poprawek po przełączeniu i tyle. Dla mnie to nie problem bo bawiłem się na karcie SD po spiepszeniu tego przez przełączenie i aktualizacją przeżuciłem się na flesz i zgrałem od nowa na kartę i po problemie.Nie czuję się do niczego zmuszany . pozdrawiam.
Ja naprawdę nikogo nie zmuszam do korzystania ani z softu ani z forum I nie zamierzam opłacać z moich prywatnych środków obecności kolegi @domani na forum Żegnam