Konwerter unicable Televes 747322

Zablokowany
Awatar użytkownika
rafejo
Has thanked: 8 times
Been thanked: 4 times

Konwerter unicable Televes 747322

Post autor: rafejo »

Sprzedam w pełni sprawny konwerter Televes 747322. Cena jaka mnie intersuje to 130 pln i nie podlega negocjacji. W cene jest wliczona przesyłka do paczkomatu. Więcej info na PM
Konwerter Unicable II dLNB dCSS czyli Digital Channel Stacking System, pozwala na udostępnienie do 24 lub 32 transponderów z różnych polaryzacji za pośrednictwem jednego przewodu, umożliwia to na dekodowanie wielu programów w kilku tunerach jednocześnie.Normy systemu UNICABLE:EN50494, UNICABLE I, 8 kanałówEN50607, UNICABLE II, 24 kanały
GigaBlue UHD UE 4K
Vu+ Uno4K SE
Awatar użytkownika
zukon
Site Admin
Has thanked: 1 time
Been thanked: 140 times

Re: Konwerter unicable Televes 747322

Post autor: zukon »

Małe uzupełnienie: konwerter na częstotliwości 11508V (transponder TVN) działa w trybie legacy, może pomóc przy ustawianiu anteny ;)
Przydatne linki:
Mój download na MEGA Postaw mi kawę na buycoffee.to Mój kanał na Youtube Polecam Surfshark
Awatar użytkownika
maxknowledge

Post autor: maxknowledge »

Co za bzdury w opisie konwertera?! Czy to czasem nie opis skopiowany z Allegro? Polaryzacji nie mamy wielu, lecz 2, V i H, nie ma innych. W opisie powinna być informacja o wielu częstotliwościach pracy, tzw UserBands, programowalnych od 24, a nie polaryzacji.

Kolejne sprostowanie. Już tp Tvn HD nie jest wyznacznikiem dobrze wyregulowanej instalacji antenowej odkąd działa na innej satelicie Hotbird F. Trzeba ustawiać względem HotBitd G również. Nie zalecam ustawień względem tego jedynego TP, ma to ujemny wpływ MER na tp na Hotbird G.
Awatar użytkownika
zukon
Site Admin
Has thanked: 1 time
Been thanked: 140 times

Post autor: zukon »

Słowo - klucz: legacy Obrazek

Widzę, że przejąłeś forum jak spałem ;) Obrazek

Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka

Przydatne linki:
Mój download na MEGA Postaw mi kawę na buycoffee.to Mój kanał na Youtube Polecam Surfshark
Awatar użytkownika
rafejo
Has thanked: 8 times
Been thanked: 4 times

Post autor: rafejo »

maxknowledge pisze: wtorek 07 lis 2023, 01:35 Co za bzdury w opisie konwertera?! Czy to czasem nie opis skopiowany z Allegro? Polaryzacji nie mamy wielu, lecz 2
Dwie to wiele (tego słowa nie było w opisie) i do tego różne, czytaj ze zrozumieniem. :violent1:
Tak opis wstawiony (jako cytat) był z jakiejś strony, już nie pamiętam jakiej. :biggrin:
Temat zamykam bo konwerter sprzedany :yahoo:
GigaBlue UHD UE 4K
Vu+ Uno4K SE
Zablokowany