Rozważam udostępnienie na zukon.pl dostępu do supernode N2N dla donatorów forum Zapraszam do udziału w ankiecie
Dla tych co nie wiedzą: N2N to bardzo prosty w konfiguracji VPN, można się połączyć np: z dekoderem z zewnątrz, nawet jak sieć ma zmienne IP i na wakacjach oglądać TV z domu
N2N dla donatorów forum
- zukon
- Site Admin
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 131 times
Re: N2N dla donatorów forum
Coś jak zerotier czy openvpn. W obsłudze prosty jak konstrukcja cepa
Trzeba by poszukać wersji na androida, pewnie jest.
Trzeba by poszukać wersji na androida, pewnie jest.
- zukon
- Site Admin
Wyniki ankiety są powalające
No ale OK - jak ktoś postawił kawę i chce mieć dostęp do N2N v2 niech napisze do mnie na PRIV, dostanie
No ale OK - jak ktoś postawił kawę i chce mieć dostęp do N2N v2 niech napisze do mnie na PRIV, dostanie
-
Takie pytanie. Ale można oglądać jednocześnie na telefonie jakiś kanał gdzieś tam w świecie i jednocześnie w domu inny kanał?
- zukon
- Site Admin
Nie pamiętam, czy aktualnie jest jakaś apka na telefon z N2N Ale nawet jak jest to jeśli nie masz minimum 2 głowic to się nie da VPN nie dorabia głowic, pozwala łączyć się przez tunel z kilku urządzeń.
https://github.com/switch-iot/hin2n ale nie testowalem bo nie mam na czym, moze ktos znajdzie czas by luknac czy zabangla na andku? Chetnie postawilbym kociol kawy, zebym moc korzystac z tego na telefonie